29.11.2018 г., 14:39 ч.  

Надежди (хайку) 

  Поезия » Източни форми
656 1 4

Млада снежинка,

изпълнена с надежди,

лети надолу! ...

 

© Пламен Иванов - ПИ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??