16.12.2011 г., 18:33 ч.

Надскочени мечти 

  Поезия » Пародии
573 0 1

                            Нощта срещу 06.05.07 г.

                            Район Център, Пловдив

 

             НАДСКОЧЕНИ МЕЧТИ

 

Не съм се виждал даже във мечтите,

                      в такава шантава окраска...

През ноща да спя със тапи във ушите,

През деня да се разхождам из града

                                        със газова маска...

Ако пък вечер закъснея да се прибера,

                на главата си да слагам каска!

Да ме пази, някой друг със "маска",

            погрешка, със тояга по главата,

                                     да не ме "одраска"...

И да се чудя как да оцелея във града ?

И да се питам, де са се скатали,

                              "пазителите на реда"?

Изумен, защо Сергей  решава,

                че сме живеели в някаква си

                                    "БОБИ" държава!

 

© Петър Петров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??