14.10.2015 г., 19:59 ч.

Надянах си крила... 

  Поезия » Друга
295 0 4

събудих се

надянах си крила

небе прегърнах

в синята безкрайност

а после устремена

полетях

по полосата

с име всеотдайност

 

останах горе

в трепкащия свят

на звездните

усмихнати чертози

а моя свят

от радости облян

спечели всички

вятърни залози

 

тъй скитница съм

хиляди лета

на птиците - сестра

по върховете - сила

и прекроявам

картата - съдба

мечтите си докрай

осъществила

 

13.10.2015г.

© Елица Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??