Не спъвам полета ти
и деля те с нея,
избрах си да съм другата,
с мечти,
не те обичам притежателно,
не мога,
понякога боли, но не горчи.
Не мога да отнемам от деня ти
минутки, нито мигове дори,
но мога да се вмъквам във съня ти
и страстно да танцувам до зори.
По спящите очи ще те целувам,
от грешни часове ще си крада,
в сърцето ти на воля ще лудувам
и после на гърдите ще заспя.
Денят когато сънен се покаже,
частичка ще си взема от нощта,
ще тръгна боса, няма да разкажа,
че си откраднах миг от вечността.
Очаквай ме, отново ще се върна,
когато уморен във мен заспиш,
със цялата ми страст ще те прегърна,
нахална съм... дано да ми простиш...
© Неземна Всички права запазени