23.04.2019 г., 22:45 ч.

Наистина любов 

  Поезия » Любовна
871 1 0

  На кръстопът, когато срещнеш любовта,

  а тя е тиха и не казва много.

  Но някак си я чувстваш, че е тя 

  с надеждата за нещо ново.

 

  От тишината и първичността, разбираш,

  че неусетно станали сте двама.

  В новото начало, себе си намираш

  любов е, знаеш, че не е измама.

 

 Защото добрината се заплаща, 

 напук, на дългото страдание.

 От горе някой, ти изпраща,

 отново силно обожание. 

© ЕЛЕНА ГОГОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??