Apr 23, 2019, 10:45 PM

Наистина любов 

  Poetry » Love
865 1 0

  На кръстопът, когато срещнеш любовта,

  а тя е тиха и не казва много.

  Но някак си я чувстваш, че е тя 

  с надеждата за нещо ново.

 

  От тишината и първичността, разбираш,

  че неусетно станали сте двама.

  В новото начало, себе си намираш

  любов е, знаеш, че не е измама.

 

 Защото добрината се заплаща, 

 напук, на дългото страдание.

 От горе някой, ти изпраща,

 отново силно обожание. 

© ЕЛЕНА ГОГОВА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??