6.12.2018 г., 8:49 ч.

Най 

  Поезия
461 2 4

Най-трудна е първата стъпка
онази която боли
щом вече загубил опора
решиш и направиш я ти

 

Най-сладка е първата обич
и нежна и плаха в нощта
която без огън и думи
изгаря ти сякаш плътта

 

А твоята първа раздяла
е сякаш забита кама
и твойта душа подивяла
се моли и плаче сама

 

И после е много по-лесно
приятелства дни бесове
подреждаш си дните отвесно
сред чужди и зли гласове

 

и точно тогава когато
готов си назад да дадеш
и всичко е сякаш познато
и ти като звяр ще ревеш

 

остава единствено пътя
напред и до край да вървиш
застанал на сред кръстопътя
живота си да съживиш

 

/Сисилотка/

© Сиси Рад Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??