13.03.2013 г., 22:45 ч.  

Най-добрата ми приятелка 

  Поезия » Еротична
925 0 1

Тя каза, готова съм за теб!

И започна да ме бута към леглото.

Казах не, 

но тя започна да целува врата ми.

Бях възбудена и тя започна да сваля всичките ми дрехи.

Бях уплашена, но тя ме целуна бавно и каза, тя каза.

Готова съм за теб!
 

© Въображение Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??