21.12.2007 г., 11:32 ч.

Най-добре - от книгата Секс, любов, убийства 

  Поезия » Любовна
916 0 1

Толкова години с теб живяхме двамата,

от днес ти се промени...

Не спирам да плача, вкаран в драмата,

че с друг ме замени.

 

Най-добре да бъда сам,

в този свят от лъжи постлан.

Не знаеш ти как боли, как ме нарани,

стига вече лъжи, най-добре си върви.

 

Сега съм свободен, знам, нека бъда сам,

за да спре да ме боли.

Най-добре така, най-добре сам,

защото вярвам в себе си!

© Emil Angelov Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??