23.10.2024 г., 6:20 ч.  

Най-есенно чувство 

  Поезия
81 0 1

Най-есенното чувство в мен полита

и търси нежния ти лик,

къде си къдрава любов, не питам,

открила тайния език,

 

в очите ти от влюбени вселени

расте, празнува любовта,

вълните си разлива вътре в мене

и плувам, после пак летя.

 

© Милена Френкева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??