12.08.2020 г., 15:22 ч.

Най-хубавият миг е споделен 

  Поезия » Любовна
792 4 7

 

Какво по-хубаво е от това

да се събудиш до Любимата жена,

да слушаш как до тебе диша сгушена, 

красива, нежна, Много Влюбена?

 

Да станеш тихо и да поднесеш кафето 

на Своето Момиче на сърцето, 

когато то очите си отваря

и с погледче сънливо те изгаря... 

 

Да я целунеш с първата ѝ глътка, 

и уж с идеята целувка за минутка, 

а когато за кафето пак се сетите, 

че е изстинало със нея да усетите... 

 

Какво по-хубаво е от това

да се събудиш до Любимата жена!?

Единствено възможно е да бъде, 

ако до нея всяка сутрин... тъй се будиш... 

 

27.05.2020.

 

Георги Каменов 

 

© Георги Каменов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??