12.10.2023 г., 21:09 ч.

Най хубавото време 

  Поезия » Друга
229 0 1

И ето отново съм щастлива.

Там се чувствам жива.

Как го постигате това не знам?

Всеки път искам да съм там!

Най хубавото време е прекарано с вас!

За тези моменти винаги жадувам аз!

Ето сега все още съм в емоцията голяма днес.

Никога няма да загубя към нея интерес!

 

    12.10.2023

© Нина Петкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Продължавай да си щастлива и бъди винаги с хората, които те правят щастлива! И винаги се усмихвай
Предложения
: ??:??