И ето отново съм щастлива.
Там се чувствам жива.
Как го постигате това не знам?
Всеки път искам да съм там!
Най хубавото време е прекарано с вас!
За тези моменти винаги жадувам аз!
Ето сега все още съм в емоцията голяма днес.
Никога няма да загубя към нея интерес!
12.10.2023
© Нина Петкова All rights reserved.