Сигнализирайте ни за нередност, ако смятате, че някое произведение е плагиатствано или не отговаря на правилника.
Моля, пишете само в краен случай с конкретно посочване на нередността и при наличието на доказателства!
Трябва да влезете с регистрацията си преди да можете да изпращате съобщения!
Лъчезар Селяшки -
„ ***
И дяволът
понякога има
ангелска сянка.“ :
ангелска сянка
понякога има и
дяволът даже
си е една редакция на неговото. Разликата между двете е една дума – "даже". Останалото е инверсия, дори няма перифраза на някой от символите. Разбирам, идеята е да се вкара в размера 5,7,5, но за да стане авторско (твое) е нужно нещо повече от това.
Чух че наскоро "хайкаджиите" се събрали на някакъв събор и застреляли изискването за строгия размер в източните форми.