22.08.2008 г., 7:52 ч.

Най-прекрасна, най-чудна и дива 

  Поезия » Любовна
757 0 14

Най-прекрасна, най-чудна и дива,

пак вселила се в мойта душа,

ти, любов, най-магийна стихийо,

пак опияняваш ме, цяла горя.



Пак сърцето ми бие до лудост

и душата ми в звън разпиля,

ти, вълшебнице, любовна стихийо,

имам твоите силни крила.



Пак ме въздигаш до небето и Бога,

с най-святото чувство във мен.

Имам устрем и сила, и лудост,

дух свободен и безкрая пред мен.

© Здравка Бонева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??