7.09.2007 г., 11:40 ч.

Най-прекрасните мечти 

  Поезия
766 0 9
 Да тичаме по зелените поляни
 със сърца, туптящи от любов,
 и от залеза с лъчи огряни
 да шепнем с обич своя зов,

 в небесата да летим с вятъра,
 звездите да докоснем с длани,
 да се слеят в едно телата ни
 с души от радостта обляни,

 над морските вълни да пеем,
 с най-прекрасните мечти,
 с любовта да оцелеем,
 в света, изпълнен с лъжи,

 всеки в щастието да вярва,
 с песен да се носим в обичта,
 да се усмихнеш пак да те накарам
 като нежно те докосвам с ръка,

 да се целунем с блясък и мечти,
 да почувствам твойта сладост свята,
 и пак във любовта да се спасим
 с души, от топлината сгряти.

 И ето вечерта привършва,
 сякаш идва края на света,
 а целувките дали ще свършат?
 За мен са пазени сега.

 Тръгваш ли вече - недей!
 Още малко прегръдки ми дай.
 Отново за мене ти се засмей,
 за моята обич до край ти узнай.

 Тогава сбогом, мили, и помни:
 не ще забравя твоя лик,
 сърцето ми над теб ще бди,
 ще запомни този миг!

© Нина Найденова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??