22.09.2013 г., 22:10 ч.

Най-сетне споделено 

  Поезия » Любовна
625 0 0

Най-сетне споделено

Всеки ден пред очите ми

Толкова близо, чак недостижимо

Всеки ден в мислите ми

Толкова невинни, чак непростимо

 

Един до друг вървим

Но пак се разминаваме

Вече толкова близки

Но пак сами оставаме

 

Често си говорим

Но едва ли се разбираме

Щом сме заедно отново

А чувствата си пак блокираме

 

Толкова неща сега

Искам да ти кажа

Чакането свърши

Себе си ще ти покажа

 

Можеш да ми вярваш

Всичко с нас е променено

Време е за щастие

Най-сетне споделено

© ПрОРОК Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??