15.08.2007 г., 14:42 ч.

Най-щастлива 

  Поезия
768 0 1

           Беше толкова скучно, изведнъж видях познатото лице!
           Да,ти бе отново тук, как заби моето сърце!
           Моята първа любов се беше завърнала за лятото!
           Отново е тук, отново е с мен!

          
           Още от първия ден ме целува, всичко в мен от
           щастие крещи! Не искам друг до себе си! Само
           теб обичм и в прегръдката ти топла заябравям
           колко бях самотна!

          
           Всичко в теб е неверояно, за една минута можеш
           да ме накараш да се смея с глас! За една секунда
           ми показаш, че съм най-щастлива аз!

          
           Забравих стари болки, старите проблеми! Ти си тук
           и луната блести в безброй цветове! Ти се завърна -
           отново е в небесата сърцето, ти си за мене момчето!                       
           Кога  ще си тръгнеш, не искам да знам! Имам те -
           това е награда, това е съдба! След толкова
           нещастия, сълзи и пропилени мечти, си отново
           до мен! Аз отново се чувствам жена! Най-
           щастлива съм! Дойде и моя звезден час,
           да плача от щастие, от любов! Аз съм най-
           щастлива на земята! Наистина е съществувала
           съдбата!

© Любослава Банова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??