24.12.2007 г., 18:31 ч.

Най-щастливата жена! 

  Поезия » Любовна
1578 0 15
Не, аз не спирам да мечтая,
дори всички пътища да са отрязани пред мен.
Не ще престана да копнея и да се надявам,
че рано или късно ще дойде и моят ден.
Не позволявам на самотата да царува,
завинаги във моето честно сърце.
Понякога, знам, изключително слаба съм,
нежна и невинна като малко дете.
Не желая страхът да нахлува
и да ограбва моята душа.
Сега в мен силна любов царува
и съм и дала необикновена власт.
Не обръщам внимание на поредната клевета,
че ми изневеряваш с други жени.
Ти си тук, до мен, аз те усещам,
ето, нощният ми час отново смути.
Не заспивам, след като правим любов,
а целувам всяка част от теб.
Произнасям нежно твоето име
и напълно осъзнавам големия си късмет.
Не зная какво ще ни поднесе животът
и ще си отиде ли от нас любовта.
Но те искам и съм готова да призная:
обичам те! Правиш ме най-щастливата жена!

© Ванина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??