16.05.2007 г., 20:58 ч.

Най-сладкият подарък 

  Поезия
765 0 4
Откъсна се от мен, желан
и всеки ден с усмивка ме даряваш!
А този миг не ще да заменя,
и всичкото богатство на земята да ми дават!

Сълзи пролях и от тъга, и мъка,
от болка и наслада чакана!
Да те докосвам всеки ден е дар,
прегръдката - сърцето разтуптява!

За теб живея, сякаш преродена,
преди това не съществува вече.
Дори душата цяла ще продам
за твойто щастие, ти мое мъничко човече!

© Весела Йотова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??