29.09.2007 г., 15:13 ч.

Най-тежкият развод 

  Поезия
619 0 11

                                        Най-тежкият развод

                          Стихия бях, а свила съм се кротко днес,
                          плача тихо и очите си поглеждам,
                          подиря сили - а потъвам в страх,
                          от туй, че с мен се Младостта развежда.

© Госпожа Стихийно Бедствие Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??