22.12.2012 г., 20:16 ч.

Най-топлата ми зима 

  Поезия
511 0 5

И зимата със сняг затрупа

земя, поля и дървеса.

И под краката сняг захрупа.

Студуват мъжки телеса.

 

А в моята душа - уютно!

Сърцето ми е с ритъм нов.

И съм със вяра - абсолютно,

животът не е тъй суров.

 

Едно сърце за мене тръпне.

Една душа във мене спря.

Напред живота ми да дръпне

и в мен жената се опря.

 

Душата с думи тя ми стопли.

Сърцето гали със ръце.

В студа и любовта разчопли,

а слънцето е нейното лице.

© Никола Апостолов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??