23.08.2010 г., 8:56 ч.

Най-трудния път 

  Поезия » Любовна
1123 0 12

Най-трудния си път

до теб ще извървя.

Ще падам, ще се лутам,

ще те търся.

Когато съм пред твоята врата,

не я затръшвай. Не, не бързай...

 

Най-стръмната скала

до теб ще изкатеря.

Ще ме боли, ще ставам,

ще вървя...

Когато съм на твоята врата,

ти посрещни ме – няма да си тръгна.

 

Най-бурното море до тебе

ще преплувам.

Ще газя, ще се давя,

ще потъвам.

Когато спра пред твоята врата,

аз зная – пак ще ме прегърнеш.

© Нели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??