3.03.2009 г., 8:52 ч.

Най-трудното решение... 

  Поезия » Любовна
649 0 1

Днес ти казах да си тръгнеш.

„ИЗЧЕЗНИ” – ти изкрещях,

но не те погледнах във очите,

за да не видиш моите – там има СТРАХ!

Не ми остана много сила

да се преструвам, че не ме боли.

Страхувам се, че ще те прегърна

и ще прошепна – ОСТАНИ!

ОБИЧАМ ТЕ! – а нямам право живота ти да споделя,

разделят ни пространство, време, хора... хиляди неща.

ХАЙДЕ ТРЪГВАЙ! – защо се бавиш,

сълзите сдържам си едва...

С Друга ще намериш щастие

А аз... аз ще потъна в САМОТА!

© Сянка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??