Днес ти казах да си тръгнеш.
„ИЗЧЕЗНИ” – ти изкрещях,
но не те погледнах във очите,
за да не видиш моите – там има СТРАХ!
Не ми остана много сила
да се преструвам, че не ме боли.
Страхувам се, че ще те прегърна
и ще прошепна – ОСТАНИ!
ОБИЧАМ ТЕ! – а нямам право живота ти да споделя,
разделят ни пространство, време, хора... хиляди неща.
ХАЙДЕ ТРЪГВАЙ! – защо се бавиш,
сълзите сдържам си едва...
С Друга ще намериш щастие
А аз... аз ще потъна в САМОТА!
© Сянка All rights reserved.