24.05.2011 г., 23:21 ч.

Най-тънката струна 

  Поезия » Любовна
456 0 2

Бъди внимателен, мил.

Нека е като във романтичен филм.

Ти - талантлив си артист.

Аз - музата на вдъхновен китарист.

 

И нека съм струна най-тънка

в ръцете ти.

Бъди нежен, прилежен.

Късам се лесно.

 

Чудесно, чудесно!

Публиката ръкопляска.

Неповторим сме тандем.

Така добре ти прилягам.

© Мария Станчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??