May 24, 2011, 11:21 PM

Най-тънката струна 

  Poetry » Love
458 0 2

Бъди внимателен, мил.

Нека е като във романтичен филм.

Ти - талантлив си артист.

Аз - музата на вдъхновен китарист.

 

И нека съм струна най-тънка

в ръцете ти.

Бъди нежен, прилежен.

Късам се лесно.

 

Чудесно, чудесно!

Публиката ръкопляска.

Неповторим сме тандем.

Така добре ти прилягам.

© Мария Станчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??