15.05.2010 г., 20:08 ч.

Най-вярната посока 

  Поезия » Любовна
561 0 3

НАЙ - ВЯРНАТА ПОСОКА


Целувки знойни сипят се безброй,

ухаят свежи пролетни цветя.

- Обичам те безкрайно - шепне той!

- Обичам те безумно - шепне тя!

Преплитат се ръцете със ръце,

притискат се гърдите до гърди.

Сърце тупти до другото сърце,

усмихват се далечните звезди.

И няма, няма сила на света

да спре магията на любовта,

да спре кипежа вечен на страстта,

да спре възторзите на младостта!

Най-вярната посока на света

показва точно само любовта!

 

© Радко Стоянов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря ви, Плами, Ивон, Марина, Боян! Пожелавам ви вярна посока в живота и много любов!
  • Нежно, романтично, обяснение - младостта, копнежа, любовта!!!
  • Може би... Поздрав, radenko!
Предложения
: ??:??