26.04.2017 г., 15:51 ч.

Накарай ме 

  Поезия » Любовна
312 0 3

Убивай ме със своето присъствие

и съживявай ме с лекуваща ръка.

Ранявай ме със своето отсъствие

и нека път към теб е моят път сега.

 

Рисувай ме без цвят върху стената,

изтривай ме със болка след това.

Плачи, както не плачат и децата,

че си изцапала най-чистата стена.

 

Описвай ме със думи без значение

и дай им смисъл собствен след това.

Живота ми превръщай в откровение.

Измисляй ми безумни имена.

 

Оставяй ме без дъх край себе си,

накарай ме да вярвам в чудеса.

Да свързвам всичко бляскаво с лицето ти,

да шепна името ти през нощта.

© Ивайло Василев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??