1.05.2005 г., 14:15 ч.

Наказание 

  Поезия
770 0 1

            Играеш си със мен, любима:

         показваш безразличие и нелюбов...

         Бягаш, криеш се...Неуловима...

         А аз за теб на всичко съм готов.

         Но знай – ще дойде ден, когато

         ще изгрее слънце и за мен...

         Ще бъда възнаграден богато –

         сърцето ти ще падне в плен!

         Ще искаш нежност аз да ти покажа,

         но ще бъда твърд, недостъпен, вледенен...

         А най-накрая с любов ще те накажа -

         ще те изпепеля... И ще се влюбиш в мен!

 

© Валентин Кабакчиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • адски готино!Не се отказвай заплени я отново!
Предложения
: ??:??