1.09.2013 г., 16:54 ч.

Накратко 

  Поезия » Любовна
611 0 3

   Накратко

 

Така обичам тези пламъци,

които погасявам с ласки.

Ела при мен в скута мъжки,

където падат всички маски.

Свали последната си дреха,

да видя истината явна.

Макар и често да те имам,

за мене си оставаш тайна.

Прости, че ненаситно бързам,

от тебе всичко да ограбя.

Аз днес ще бъда по-различен

и само дълго ще те галя...

 

 

 

 

 

© Савар Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??