5.01.2011 г., 20:33 ч.

Накъде? 

  Поезия » Друга
910 0 26

 

 

                        Накъде?

 

 

                          Изгубих приятели.

                     Изгубих любими.

                                  Изгубих сезони

                                  и цели години...

                                             В мене проплаква

                                             едно малко дете.

                                                             Отчаяно пита:

                                                             - Сега накъде...? 

 

 

 

                                                                              2009 год.

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??