Накъде? “За всичко имам сила, чрез Онзи Който ме
подкрепя” Филипяни 4:13
натежала от болка на отлитаща птица.
Неулучен, страхът креташе бавно,
ежедневен хомот крачеше славно.
В този ад на нямо беззвучие,
камъни остри върху ми се срутиха.
Недоспали със мъка от нечии грешки,
срещу мене крещяха - врани зловещи.
Накъде? - гръмко се пита душата.
Да плача, да съдя, да търся отплата,
или тихо да падна - смирено
за сила от Бог, на колене?
© Златка Петкова Всички права запазени
Чудесен стих, но ти вече знаеш накъде!