28 февр. 2007 г., 09:35

Накъде? 

  Поэзия
860 0 17

Накъде?                            “За всичко имам сила, чрез Онзи Който ме

                                                                   подкрепя”    Филипяни 4:13

 



В душата ми тихо разплака се жица,

натежала от болка на отлитаща птица.

Неулучен, страхът креташе  бавно,

ежедневен хомот крачеше  славно.

 

В този ад на нямо беззвучие,

камъни остри върху ми се срутиха.

Недоспали със мъка от нечии грешки,

срещу мене крещяха - врани зловещи.

 

Накъде? - гръмко  се пита душата.

Да плача, да съдя, да търся отплата,

или  тихо да падна - смирено

за сила от Бог, на колене?

 

© Златка Петкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??