31.10.2010 г., 2:12 ч.

Накъсан 

  Поезия » Философска
574 0 2

Накъсан



Играта със думите е мойта стихия
и в бурния вятър скачам плющящ,
най-скритата болка тъй ще разкрия
и в тихия въглен вулканът пращящ...

30. 10. 2010 г.

Прага

© Станимир Тахов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??