11.03.2012 г., 14:56 ч.

Нали 

  Поезия » Любовна
455 0 1

Нали обичаше ме силно

и бях вселената за теб.

Нали вярваше ми безрезервно,

а виждах промяната у теб...

 

Нали желаеше ме страстно,

а тръгваше си всеки ден.

Нали мечтаехме да бъдем заедно,

а нараняваше ме всеки ден.

 

Ти беше и небето, и луната,

осмисляше ми всеки ден.

Ти беше и смъртта, живота

и някак остана ми последен...

 

Ти върна ми в миг живота

и дойде за мен денят...

Ти показа ми дори смъртта -

и знаех, че без тебе идва краят...

 

Ти носиш и тъга, и радост

и двете ми показа ти...

Ти си Ангелът, и Богът

и вричам се във вечна вярност...

 

Ти - ти си моята любов

и днес, и утре, и до гроба...

Ти си проклятие, благослов

и с тебе съм, дори и в ада.

 

© Кристиана Венева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Хубаво е,но имате малки технически грешки по стъпки,мелодия...Поправете ги и ще бъде чудесно!
Предложения
: ??:??