Нали обичаше ме силно
и бях вселената за теб.
Нали вярваше ми безрезервно,
а виждах промяната у теб...
Нали желаеше ме страстно,
а тръгваше си всеки ден.
Нали мечтаехме да бъдем заедно,
а нараняваше ме всеки ден.
Ти беше и небето, и луната,
осмисляше ми всеки ден.
Ти беше и смъртта, живота
и някак остана ми последен...
Ти върна ми в миг живота
и дойде за мен денят...
Ти показа ми дори смъртта -
и знаех, че без тебе идва краят...
Ти носиш и тъга, и радост
и двете ми показа ти...
Ти си Ангелът, и Богът
и вричам се във вечна вярност...
Ти - ти си моята любов
и днес, и утре, и до гроба...
Ти си проклятие, благослов
и с тебе съм, дори и в ада.
© Кристиана Венева All rights reserved.