13.03.2007 г., 9:23 ч.

Нали 

  Поезия
1095 0 9
Не биваше да тичаме след теб,
да забравим всичко, дишайки за теб,
не биваше да искаме от теб
да ни направиш по-различни.
Да искаме да станем като теб,
не знаейки какво си ти.
Сега се молим да ни пощадиш
и да ни забравиш, без да ни раниш,
но вече късно е, нали,
не ще ни ти забравиш вече,
не ще ни вече пощадиш,
защото няма връщане назад, нали
и няма как да ни оставиш,
щом веднъж сме те видели,
щом веднъж сме те докоснали,
нали,
нали, истино,
нали?

© Исмет Хаджи Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??