Милваш ме
с очи
от нежен кехлибар
и не знаеш,
моя любов,
как всичко
в мен
плаче за теб...
обичам те,
обичаш ме,
нежен поток
от сълзи
потича топъл
и мил,
с пълни устни
обичане
рисуваш
по бедра от янтар
онези
топли
нежни
желания...
а по
гърдите... нектар
сладък,
лепящ
и те обичам,
любов,
и ме
обичаш...
изгубени
в мигове
без дъх... горещи,
безпаметни,
проникнал
дълбоко
и сякаш завинаги
в мен...
и нищо друго
не искам
да знам...
само...
само едно...
обичам те,
обичаш ме,
моя нежна,
моя толкова
топла
и крехка
любов...
от раменете ти силни
понесени,
бедрата ми
мокри
нагоре летят,
в шепите
стиснала
плът от плътта ти,
политам
високо
натам...
в нереалния свят,
шепнейки
тихо,
много тихо
в косите ти
обичам те,
обичаш ме...
моя красива,
до болка
налюбена,
прекрасна... моя любов...
Музика>>> Je T'aime... Moi Non Plus
http://www.youtube.com/watch?v=g0az7QHmLwI&feature=related
© Магдалена Костадинова Всички права запазени