26.04.2012 г., 15:29 ч.

*Намасте 26.04.2012 

  Поезия » Любовна
433 0 4

Хармония в допълване откривам.
Усещам липсващото ми у теб.
В прекрасността се вливам -
спонтанно вплиташ се у мен...

В нежността на допира изчезвам,
загубвам се в дъха ти учестен...
В едно се слива любовта ни -
и аз съм в теб, и ти във мен...

© Красимир Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??