27.10.2007 г., 22:06 ч.

Намерен, Намерил 

  Поезия
985 0 7

 Бях самотен преди да те срещна.

 И се чувствах добре от това.

Но не пропуснах нашата среща.

Сега живота ми е любовта.

 Преди не знаех къде да те търся.

Преди теб не знаех толкова много неща.

 Сега те намерих.

 В живота ми върна дневната светлина.

 Когато се лутах в тъмата объркан.

 Не знаех, а и май не исках да знам.

 Имало още слънчеви хора.

 И един от тях ме чакал сам.

© Вълко Тодореев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??