1.11.2005 г., 20:48 ч.

Намери ме 

  Поезия
716 0 1
Аз съм тук зад белите завеси
аз съм тук,а няма време
зов да позова,а някой мен да ме намери
дума да издумам ,а някой да ме чуе.
Намери ме в тънката трева
дето расла е на двора
там до бялата чешма
ничком наведи се
мене потърси.
Аз съм тук сама,сама
виж изтекла е старата чешма
и повяхна тънката трева.
Ала потърси ме
ала позови ме.
Да те чуя ,да те видя
сън не спала да те зърна
виж дошла е люта зима
аз все още тебе чакам.
Та защо забави се незная
а съседи чух да казват
друга си залюбил
мене си разлюбил.











© Евгения Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??