29.05.2013 г., 1:04 ч.

Намери ме 

  Поезия » Любовна
1216 1 10

Намери ме, крещи до безпамет нощта.

Открадни всички мои минути…

После дълго рисувай със устни страстта,

ако ще този свят да се срути,

 

като много измислена, чужда вина…

Всички дяволи днес ме сънуват.

И мечтаят  да бъда онази жена,

за която и в Ада си струва

 

да се върнеш… Какво, че след туй ще боли…

Няма как да съм ангелски свята.

Знам цената на всички красиви лъжи…

И на болката зная цената.

 

Затова мога в миг да взривя твоя ден.

Намери ме. Сега съм различна.

И помни, всички дяволи водя след мен.

Но и с дяволски огън обичам…

© Йорданка Господинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??