17.04.2013 г., 15:13 ч.  

Намери ме 

  Поезия » Любовна
958 0 5

Намери ме, Любов! Аз съм тук, още дишам...
с малка ранима душа.
Намери, съживи, разтърси ме,
нищо, че пак ще сгреша.

Дишам физически, духом съм някъде,
виртуално обхождам света.
Чакам тебе, Любов! Чакам, сякаш си
моята доза жива вода.

Ще дочакам, Любов. Ще ме срещнеш ти
в някой мъничък, светъл миг.
Ще намигнеш, ще кимнеш, ще трепна,
ще позная това, че си ти.

Имам нужда от тебе, Любов! Да те срещна,
безпричинно щастлива да съм,
да те видя, прегърна, усетя,
да не си само блян, само сън.

 

15.04.2013 г.

© Красимира Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??