24.04.2021 г., 0:19 ч.

намери щастие 

  Поезия
419 0 0

Мрачни чувства обзели душата ти,

Та какво се крие в нея?

Покажи ми

Болката,

Разочарованието,

Мъката,

С които всяка вечер заспиваш.

Които покоряват мислите ти.

Пусни ги,

Защо оставяш да те дърпат?

Може би ще бъдеш пак щастлива.

© Никол Карагогова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??