24.07.2007 г., 23:49 ч.

Намерих го! (С достойнство) 

  Поезия
612 0 1
Намерих те.
Нарисувах те -
ти оживя...
Щастливи бяхме -
но уви -
за дълго не.
Открих го!
Намерих го!
Списък -
пълен с имена -
и ситен почерк...
Имена на минали
и настоящи!
Имена на страдащи
и пребили...
Ето го -
и мойто име -
зачеркнато бе
с мастило черно...
А след мене
белязани - хиляда...
Хвърлих го!
Отидох си!

© Симона Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Хареса ми..
    В -Дъх -Новението да те преследва и застига
    неусетно ,Винаги!!!!!!!!!!!
Предложения
: ??:??