29.11.2007 г., 16:56 ч.

Намерих те... 

  Поезия » Друга
667 0 4
 

Намерих те, когато теб те нямаше.

Намерих мисълта ти сред пороя.

Намерих искрата на душата ти.

Намерих прилива ти.

 

Открих в ръката ти студена

отричане от каквото е било;

открих силата, която ни подкарва,

като овце в кошара,

да открием своя дом.

 

А без да търся, те намерих.

Излиза, че съм те намерила случайно.

Ще позволиш ли да запазя и за мене

част от прилива ти...?

© Джули Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??