21.09.2011 г., 13:01 ч.

Намерих те 

  Поезия » Любовна
474 0 0

5)

 

НАМЕРИХ ТЕ

 

Не мога да повярвам, че те има.

Изневиделица и бързо ме намери.

Намерих те и аз – в сърдита зима,

в която сам човек от студ трепери...

 

Намерих весел огън – неразпален.

Да го разпаля пожелах сама.

Намерих те сломен и непогален

и се почуствах истинска жена!

 

Намерих нежни устни и ръце,

с които съм спокойна и щастлива.

И сгушена до твоето сърце,

усещам как декември си отива...

© Боряна Бакалова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??