6.12.2018 г., 20:22 ч.

Намерих те 

  Поезия » Любовна
907 8 11

Душата ми намерите и вече съм щастлива!

Забравих за самотата, вледеняваща в студа.

Жива съм все по-дива, по-красива,

летя, вървя с любов и светлина.

 

Щастлива съм от сладост премаляла,

по- искрена, чиста, нежна и добра.

Ти ме намери- душата ми е цяла

и всеки ден ти казвам от сърце благодаря!

Автор: Виктория Милчева

© Виктория Милчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??