4.11.2007 г., 23:51 ч.

Намерих те 

  Поезия » Философска
963 0 18

Не усещам студ,
не съм сама -
намерих те
и няма да те пусна!
Нуждая се от теб,
мистична топлина
и от светлината,
в мрака ми
която впръсна.
Не измислена,
истинска си,
знам
и съм радостна,
че в себе си
те нося.

© Ласка Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??